Over bnb 't Meulweegje

Over B&B 't Meulweegje

Bed and Breakfast 't Meulweegje in de zomer

Mooi verzorgde Bed en Breakfast 't Meulweegje in een vrijstaand gesitueerd huis. Het Huis is in 2010 gebouwd en Bram en Riet Akershoek zijn uw gast heer en vrouw.


Wij streven ernaar om u een zo prettig mogelijk verblijf te laten hebben. We hebben 2 ruime kamers voorzien van eigen badkamer en zitje. Gebruik van WIFI is tijdens het verblijf geheel gratis. Ook is er kabeltelevisie aanwezig.  I Ook is er een geheel ingerichte keuken aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Verder is er in de directe omgeving van alles te doen, zo is het centrum op ± 300 meter en het strand op een kleine 2 km. Ouddorp is omgeven door mooie landschappen en natuurgebieden waar naar harte lust gefietst en gewandeld kan worden. Ook is er op de stranden genoeg te doen, denk  maar aan de vele watersport mogelijkheden. Kortom voor ieder wat wils. Wees welkom en voel u thuis. Graag tot ziens!

Ons Bed en Breakfast is kleinschalig en heeft 1 kamer met 2-1 persoons boxspring bedden naast elkaar en de tweede kamer heeft een tweepersoonsbed, de kamers zijn erg ruim en er kunnen bedden bijgezet worden. De kamers bevinden zich op de eerste etage van een in 2010 nieuwgebouwd vrijstaand huis en is van alle gemakken voorzien, zoals een aparte ingang, eigen badkamer, digitale televisie, draadloos internet, plafondventilator en alle ramen zijn van horren voorzien.


Er is een gemeenschappelijke eetruimte waar ook een volledig ingerichte keuken met afwasmachine aanwezig is die door de gasten gebruikt mag worden.

't Meulweegje extra's

Bed and Breakfast 't Meulweegje in de winter

Bed en Breakfast 't Meulweegje heeft meer te bieden.


Gebruik van koffie en thee is geheel gratis.

Een luxe ontbijt is inbegrepen.

Het gehele B&B gedeelte is ook als appartement te huren.

Vraag gerust naar meer informatie via mail of telefoon.

U bent van Harte Welkom!